El prestigiós Institut de la Còrnia i d’Oftalmologia (ICOF) ofereix revisions i tractaments especials per a tota la família europeista.

Per segona temporada, l’ICOF renova el seu compromís amb l’entitat escapulada. Una representació del Club Esportiu Europa va visitar les instal·lacions de l’ICOF, situades al carrer Camèlies 18, a just 100 metres de l’estadi Nou Sardenya. La mateixa va estar encapçalada pel seu vicepresident, Eduard Garreta, i el gerent del club, Jordi Vela. També la van formar una representació dels dos principals equips del club, el Primer Equip (amb el tècnic Joan Esteva i els jugadors Alberto González –capità-, Dani Pujol, Ignasi Varona, Àlex Torres i Adri Guillen) i el Femení A (Andrea Porta i Pili Porta –capitanes-, Nany, Laia Castilla i Clara Clemente).

Tècnics i futbolistes van fer-se una revisió de la vista per part dels especialistes de la casa, una revisió que s’ampliarà properament als equips d’edat més petita dins l’Escola de Futbol de l’entitat per tal de fer diagnòstics preventius, en una edat primerenca, d’alguna possible alteració de la vista. Així mateix, l’ICOF posa a disposició dels socis i familiars un descompte del 20% en la primera visita, sigui per un control o per tractar dubtes mèdics.

L’Institut de la Còrnia i d’Oftalmologia té una llarga trajectòria; Ja l’any 1994, el seu fundador, el Dr. Germán Arango García, va ser pioner en les diferents modalitats de cirurgia refractiva (miopia, hipermetropia i astigmatisme), base de l’oftalmologia actual.

L’ICOF disposa d’una superfície de 410 m2 , amb 4 unitats d’exploració i amplis quiròfans. Posseeix les eines diagnòstiques necessàries i més avançades per una avaluació completa de la visió. La Dra. Arango, actual directora mèdica d’ICOF, és referent en còrnia i una de les figures del panorama mèdic actual amb més experiència en trasplantaments de còrnia. Podeu trobar més informació i serveis al web icof.es

CategoryOftalmología

2019 © Institut de la Còrnia i d'Oftalmologia | Aviso Legal

Solicite una cita        +34 93 284 20 40